57.jpg
56.jpg
Hvem er DJ / MC Schreiber ?


DJ Schreiber er født i april 1979 og hans fornavn er Per.

Der er ikke rigtig nogen viden om hvornår Per startede sin musikalske interesse.
Det første hans forældre husker var da han som 4-årig rullede et spolebånd helt ned på gulvet og sagde
lyde i sit eget univers imens han ganske roligt rullede det hele på plads igen uden at lave båndsalat.

Per startede som 18-årig med at lave lokalradio i Vendsyssel og da han i forbindelse med uddannelse flyttede til Hvidovre - flyttede han også sin radiosucces med og har siden været tilknyttet en lokalradio i StorKøbenhavn.

Sideløbende med radiointeressen optræder han løbende som DJ og MC.

The DJ

Medhjælpere:

Hvem er DJ / MC Steffan ?


Steffan er en nær ven til DJ Schreiber og vil være til stede i ny og næ og hjælpe ham ved forskellige jobs, når tiden tillader det.

Steffan er en ung mand med pulsen hos de unge og ved hvad der rører sig i den musikalske verden. Steffan vil også kunne ses ind imellem når der afvikles Karaoke.

Steffans og Pers venskab startede igennem fælles venner og Steffan så hvor underholdende det var at være Karaoke MC og fik blod på tanden og har tilmeldt sig til at hjælpe DJ Schreiber, når tiden tillader det.

Steffan besidder en stor åbenhed og imødekommenhed, der er tydelig når man møder ham.

Hvem er DJ / MC Jannick ?


Jannick's og DJ Schreiber's venskab går en del år tilbage. Jannick var en ganske ung dreng da hans forældre flyttede til samme vej hvor DJ Schreiber boede.

 

DJ Schreiber lagde hurtigt mærke til Jannicks musikinteresse og de har også løbende leget med tanken om at tage ud og optræde sammen.

Jannick har en stor interesse i musik og har en god føling med hvad der rører sig i diskoteks miljøet både for det ældre og det yngre publikum. Jannick besidder en god charme, der hurtig får dem omkring ham til at synes godt om ham og dét vil også kunne mærkes når han har tid til at tage med DJ Schreiber ud og "Larme"