top of page

FEST-TYPER

Her under kan du læse lidt flere detaljer om hvilke typer fester, DJen optræder til.
De tager sig god tid til at være i dialog med dig som kunde og kan på den måde sikre sig at musikken, der ønskes - som hovedregel - er til stede.
Her tænkes på de hits man husker og som man aldrig har glemt.
Kontakt DJ Schreiber på Tlf.: 61 777 477 for mere info omkring de forskellige fest-typer.
BRYLLUP

DJ Schreiber & Crew går utrolig meget op i at jeres bryllupsfest skal blive perfekt.
 

Her tænkes der ikke på det praktiske men det melodiske. DJ Schreiber & Crew lægger vægt på at brudevalsen spilles på det rigtige tidpunkt plus at der spilles musik som kun brudeparret ønsker at høre ned til mindste detalje - Lige fra parrets melodi og helt ned til diverse årssange igennem de mange år - parret har været sammen.

KONFIRMATION

En konfirmation er en ung pige/dreng's første egentlig "voksen-fest" og dette skal selvfølgelig fejres.

DJ Schreiber er selv blevet konfirmeret så han ved hvad han taler om. Der skal være plads til dinner-musikken og derefter skal der fyres MAX AF.

Konfirmationen skal være uforglemmelig og dét kan DJ Schreiber & Crew hjælpe med.

FIRMAFEST

 

Til firmafesten skal alt klappe fra start til slut og der skal fyres op til dans og folk må helst ikke overgive sig frivilligt.

Firmafesten har mange årsager, det kan være en medarbejder som har et jubilæum som firmaet gerne vil fejre eller det kan være firmaet har opnået en kæmpe stor bonus eller har eksisteret et X-antal år og vil fejre successen med medarbejderne eller firmaets årlige julefrokost eller sommerfest. Der kan også tilbydes Karaoke.


DJ Schreiber & Crew sørger for musikken og den gode BASS og resten sørger firmaet for.

UNGDOMSFEST

DJ Schreiber & Crew har stor erfaring med teenfester og ved at BASSen skal pumpe igennem kroppen på de seje teens og de VED hvad de vil have.

DJ Schreiber & Crew sørger for at de får det. De har mange års erfaringer med de unge og har stor succes med at opfylde deres behov i enhver genre.

JUBILÆUMSFEST

Jubilæumsfesten henvender sig til både virksomheder og private.

Der kan være mange årsager til at holde en jubilæumsfest. Det kan være kærestepar som fejrer årsdag eller virksomheder der kan fejre X-antal års eksistens m. fl.


DJ Schreiber & Crew holder hovedet koldt og sikrer at alle får en skøn oplevelse.

VOKSENFEST

Voksenfest er et stort begreb men her tænkes specifikt på en privat familiefest.Det kan være fætter/kusine-fest, eller andre familiemedlemmer der vil mødes i en fest på tværs af hinanden. Det kan være en fødselsdag, en bestemt mærkedag m. fl. Det kunne f.eks. også være med Karaoke.DJ Schreiber & Crew har stor erfaring med disse fester og har efterladt en masse skønne minder hos dem, de allerede har optrådt for.

bottom of page