Karaoke Underholdning

Hvem kan bruge Karaoke Underholdning ?


Karaoke underholdningen er ment til alle, der gerne vil have ekstra kulør på en fest.
Vi har en kæmpe database på lidt over 33 tusinde sange, så mon ikke at der er noget som netop rammer din fest i musiksmag ?

 

Vi har stor succes med vores karaoke-koncept, som går ud på 4 -6 timers karaoke hvor du og dine gæster er i centrum og er aftenens stjerner.

Vil du se hvad vi mener, så klik ind på vores facebook-gruppe og tilmeld dig den personlig og følg med i hvor vi underholder næste gang.

Vi har travlt i vinterhalvåret og underholder næsten hver weekend på forskellige bodegaer og er typisk booket et par uger frem i tiden. Mange af de nævnte steder, nedenfor, har fast aftale med os. Så det er med at være hurtig på aftrækkeren hvis du gerne vil have en chance for at nyde vores underholdning.

Man er ikke i tvivl om det er en medarbejder fra DJ Schreiber & Crew, da vi har vores uniform T-shirt på når vi er ude at optræde.

Nuværende spillesteder: Rødager Bodega - Rødovre / Corner Bodega - Avedøre / Center Pubben - Jyderup / Nynne's Bar - Frederiksberg  m. fl.

Tidligere spillesteder:  Café Aalholm Bodega - Valby / Gravens Rand - Frederiksberg / Marcels Bodega - København S / Nanok Bar - Valby /  Snuppy Bodega - Hvidovre /  Rottehullet - Hvidovre / Center Pubben - Vigerslev ved Valby / Center Pub - Hvidovre / Rådhuspubben "Pillen" - Maribo / Valhall - Rødby / Blondie's Pub - Glostrup / Diverse Privatfester m. fl. 

  • w-facebook

Copyright 2019 af DJ Schreiber & Crew.    Alle rettigheder forebeholdt.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now