top of page
Søger du en tekniker til lyd og lys ?

 

DJ Schreiber & Crew har en del års erfaring med at levere lyd og lys til private arrangementer via udlejning af udstyr til både privatfester samt til politiske arrangementer.

Derudover er det vores mål at levere lyd til mindre koncerter med levende musik og her kommer du og dit band/arrangement ind i billedet.

Er i trætte af at slide og slæbe og vil i gerne bruge mere tid på familien/kæresten eller til at øve noget mere, så kontakt os på tlf.: 61 777 477, så er vi gerne behjælpelige med den grove del af arbejdet.

Et par eksempler:


Vi har været ude til en 18-års fødselsdag. Dette var en lys-udlejning af vores fulde pakke og det blev super godt modtaget.

Udlejning af mindre anlæg til en konfirmation, som blev taget godt imod. Selvom det var vores lille pakke - spillede vores højttalere uden problemer højt nok til selskabets behov.

Udlejning af mindre anlæg til en 1. maj tale for et politisk parti. Dette leverede klar og tydelig lyd så alle fremmødte kunne høre hvad der blev sagt.

Udlejning af CD-afspillere og mixer til Jørgen De Mylius i forbindelse med arrangement i Frihedens Idrætscenter i Hvidovre. Jørgen var ovenud tilfreds med kvaliteten.

Opsætning af lyd til bandet: The Rocking Ghosts til en hal med 300 mennesker.

Udlejning af lys på bodega - For at give ekstra krydderi på oplevelsen, valgte en kunde i god tid at bestille ekstra lys til en karaokeaften i forbindelse med en 40-års fødselsdag.

Backtrack til syngene artister, som har brug for en god lyd til mindre steder. (Max 300 PAX)

bottom of page